favorites

publicerat i life in california;

bästa Viktoria | my favorite!

Hej allihopa! Hoppas ni mår bra! Dagarna swischae förbi här och vi har redan juni imorgon. Helt galet vad tiden går! De senaste dagarna har iallafall varit bra. Veckan bestod av jobb, karate och starbucks-fika med både min lilla och med min vän Sofie! En vanlig men bra vecka.

Helgen har snart också passerat! Igår mötte jag upp min vän Viktoria i Walnut Creek som jag var i San Diego med. Vi började med lunch på CPK, sedan kollade vi runt lite i det varma vädret innan vi slog oss ner på starbucks med en latte, fem timmar med prat och skratt hade sedan passerat. Efteråt hämtade jag upp Carolin och vi åkte hem till mig och åt svenska pannkakor och såg film, en fin dag! Idag vaknade jag vid tio, började sedan jobba vid kvart i elva och hade den lilla i två timmar! Vi lekte i parken. Straxt skall jag åka på aupair-möte som är varje månad, sedan så får vi se vad som händer.

Kram till er!

long weekend

publicerat i life in california;

my best german girl | armbandet

Hej världen! Nu var det några dagar sedan, men mitt internet fungerar fortfarande inte. Vi måste göra en hel återställning vilket skall göras nästa helg, förhoppningsvis fungerar det efter det. 

Iallafall - mina värdföräldrar kom hem i torsdagkväll, var skönt att se dem igen efter en vecka! Jag fick ett jättefint silverarmband som tack, blev jätteglad över presenten! I fredags jobbade jag, tog hand om den äldsta några timmar innan jag var på playdate med den lilla vid Carolin. Sedan var jag bara hemma på kvällen och umgicks med familjen. I lördags sa jag hejdå till mormorn som åkte hem, sedan var jag med Felicia. Vi var vid stoneridge innan vi åt mat på CPK. Efteråt umgicks vi lite innan en kväll vid Carolin väntade, där vi såg film och pratade. Jättetrevlig kväll! Igår var jag, Carolin och Ines vid IKEA och åt köttbullar, sedan var vi vid Carolin resten av kvällen. En fin helg med vänner! 

Idag är det röd dag här och jag blev spontant ledig, åkte vid ett till Carolin och senare på eftermiddagen var vi tillsammans med Felicia och Ines vid en art-festival som var här i San Ramon, var som en marknad. Efteråt åt jag och Carolin mat i Danville och bara pratade. Nu är det dags att sova inför en ny arbetsvecka! Kram