candles

publicerat i inspiration;
 
Jag är som jag nämnt tidigare i mitt höst-mood. Jag skall införskaffa en ljusslinga att ha vid sängen och nya höstljus, men tills dess - så har jag tagit fram mitt ljus som doftar vanilj/kryddor och tagit in två höstlöv för att få någon känsla, blev väldigt bra tyckte jag. Ser fram emot att inhandla nya saker till rummet snart!
 
Sitter just nu i sängen och ser Gossip Girl med en kopp thé för att försöka falla in i något trötthets-mood. Är egentligen otroligt trött och haft hemsk huvudvärk hela dagen, men med alla tankar som far är det svårt att känna av tröttheten. - Dagen i sig har iallafall varit bra. Jobbade imorse, mötte sedan upp Carolin för ett träningspass på hennes gym då jag kan gå där gratis i en vecka, blev bodycombat, jätte härligt pass! Vi var sedan vid starbucks och bara pratade om allt och ingenting. Väl hemma frös jag så jag tog en varm dusch, lagade lite varm mat och var under täcket fram tills jag började jobbade vid tre. Hämtade upp den lilla och var hemma en timme innan vi åkte på karate. Väl hemma var det kvällsrutiner innan det blev middag. Blev sedan massa prat med min värdmamma innan jag landade här.
 
Imorgon väntar morgonjobb, fika med Matilda vilket jag ser fram emot, jobb sedan från halv tolv tills kvällen. Karate och fotboll står på listan. Hoppas ni alla mår bra, kram!