friyaaay

publicerat i life in california;
Hej! Veckan har passerat. Har varit en jättebra vecka! Jag och mormorn var själv tills onsdagkväll, veckan gick jättebra med henne och dagarna bestod av karate, lek och läxor. Idag efter jag lämnat av barnen i skolan gjorde jag tvätt, sedan såg jag grey's och drack thé medans regnet smattrade utanför. Så mysigt! Sedan blev det skype med mamma innan jag målade naglarna. Hämtade sedan barnen i skolan, den äldsta åkte iväg med morföräldrarna så jag hade ensamtid med min lilla. Vi bakade kladdkaka, spelade monopol och sprang sedan runt i huset och lekte. Ikväll har jag varit ute och ätit middag med mina tjejer. Skall nu se en film och krypa ner i säng.
Imorgon skall jag sova ut, skall bli så himla himla skönt. Sedan skall jag se barnen spela golf, innan Emilia kommer hit och vi skall göra oss iordning för halloweenfest som är på kvällen - skall bli så kul! Hoppas ni mår bra, kramar!

- apple pie

publicerat i food, life in california;
Hej allihopa! Måndag morgon här - har lämnat av barnen i skolan och tagit en dusch, skall nu ordna med tvätten och sedan bara vara. Helgen har varit jättebra! I lördagsmorse reste mina värdföräldrar iväg så en helg med mormorn och barnen väntade. På lördagen åkte vi till farmers market och handlade grönsaker. Sedan blev det lunch ute och efteråt blev det att kolla på gamla bilar med barnen. På eftermiddagen bakade vi äppelpaj, kakor och gjorde egen lemonad innan vi såg på E.T. På kvällen blev det middag ute innan barnen somnade gott. Efteråt kom Vendla till mig och sov över. Igår blev det soffmys på morgonen med Harry Potter innan vi åkte till IKEA för lunch och godis. Vi gick även runt och kollade och spenderade tre timmar där, var kul att få visa lite svensk kultur för dem. Sedan blev det LCC-möte i en park innan jag tog min äldsta till tennis och vi avslutade kvällen med spel. 
 
Hoppas ni mår bra! KRAM
 

new jacket

publicerat i life in california, new in;
- jacka från H&M 39$
Hej världen. Satte precis på Welcome to Sweden med en kopp thé bredvid mig. Idag är en väldigt seg dag - jag menar, alla dagar kan inte vara fantastiska. Har bara känt mig väldigt trött och huvudvärk. Efter jag hade lämnat barnen imorse i skolan blev det FaceTime med pappa och sedan skrev jag ut alla mina flygbiljetter inför min semester med Carolin som är om tre veckor! Sedan blev det en nap innan jag hämtade upp barnen vid halv två. Eftermiddagen spenderades med snacks och läxor, sedan spelade vi Clue innan vi åkte till karate och var där. Avslutade kvällen med en god middag och nu är jag här - i sängen. Imorgon väntar det starbucksmys med den lilla och läxor efter skolan, blir en bra dag! KRAM