red red red

publicerat i life in california, new in;
charming charlie - 8$ (org. 25$)
 
Onsdag! Halva veckan har gått. Imorse jobbade jag två timmar, sedan mötte jag upp Sara för starbucks och prat. Jag gick även in på charming charlie och jag gjorde ett kap då jag hittade ett par sandaler för 70% off. Så glad! I eftermiddag blir det playdate med Carolin och hennes värdbarn, och efteråt skall jag och barnen se Hitta Doris på bio. Blir en mysig dag. Sedan är det bara två dagar kvar, sedan åker min familj på semester och jag har en vecka i huset för mig själv - skall bli skönt att få ledig även om omständigheterna gjorde mig väldigt besviken.
 
De första dagarna denna vecka har bestått av tennis, karate, köpt böcker och fika. Världens bästa värdbarn, vad jag älskar att spendera tid med dem. ♥ Hoppas ni mår bra där hemma, kram!

LAKE TAHOE

publicerat i life in california, travels/trips;
En fantastisk helg hade jag med mina vänner då vi gjorde en roadtrip till Lake Tahoe vilket är cirka 3½ timme bort. Vi åkte i lördagsmorse och var där vid två, vi checkade in och satte upp vårat tält innan vi tog bilen och letade reda på en strand. Vi hamnade på en strand på Nevada sidan - så vi körde över stateline, vilket var rätt häftigt. Vi tillbringade några timmar på stranden där vi även paddlade kajak och skrattade. På kvällen grillade vi korv och bröd och bara umgicks innan vi gick och la oss vid elva. Igår, söndag, vaknade vi upp vid åtta. Vi åt frukost och packade ihop innan vi satte oss i bilen och letade reda på en annan strand. Där spenderade vi tre timmar innan vi åkte och åt lunch på ett mysigt litet café, innan vi styrde hemåt igen. Var en minnesvärd helg med dessa tjejer ♥