she's the best.

publicerat i life in california;
Hej världen. I lördags vid två åkte jag på goodbye partty för Marcus, dit kom även Carolin som åkte ifrån Monterey hit. Vi spenderade hela eftermiddagen där innan vi åkte hem och åt pizza med min familj. Efteråt åkte vi till Danville för piano bar där vi var i några timmar med bra musik och sällskap, innan vi landade hemma vid ett och såg ett avsnitt Criminal Minds innan vi somnade. Imorse när jag vaknade skypade ja med mamma, sedan åt jag och Carolin frukost i sängen innan jag åkte på aupair-möte. Efteråt mötte jag Carolin för lunch i Danville, sedan blev det fix innan vi avslutade kvällen med glass tillsammans. 
Jag har nu varit hemma i en timme och har storstädat rummet. Landat nu i sängen med lite kvällsmat och skall påbörja att se nya säsongen av Law&Order - favorit! Hoppas ni mår fint, kram!
 

s a t u r d a y

publicerat i life in california;
Lördag. Min dag började med att mina hjärtan hoppade in i min säng, satt och filosoferade ut genom fönstret och myste. Sedan blev det musik i köket då vi gjorde pannkakor och sedan åt med jordgubbar och chokladmjölk att dricka. Efteråt blev det monopol spel i en timme innan min värdmamma tog över. Har nu målat naglarna och skypat med familjen i nästan två timmar. Alltid lika mysigt! ♥ Om en stund skall jag äta lite lunch, innan jag åker till ett goodbye party för en vän som åker hem ikväll. Sedan blir det sleepover med Carol som är här i helgen.
Imorgon blir det aupair möte sedan umgås med Carol, sedan blir det bara jobb fyra dagar nästa vecka innan jag åker till Carol och det även blir COLDPLAY KONSERT! Så himla taggad på att gå på det. Kram!

sick & ticket to coldplay!

publicerat i life in california;
morgonsolen igår från min löprunda ♥
 
Hej allihopa. Det är tisdag ida - och jag har varit off. Igår eftermiddag började jag känna mig konstig, frös, ont i kroppen och huvudvärk. Kom hem på kvällen efter barnens karate och kollade tempen som visade feber. Så jag fick ledigt idag då min värdmamma ville att jag skulle bara vila. Så natten blev en natt med frossa och fruktansvärt ont i kroppen. Ja sov fram tills halv tolv idag och har sedan bara legat i sängen och sett film. Har nu ikväll ätit middag med familjen. Febern är borta och jag mår bättre, så jag hoppas det håller sig så under natten även. 
I söndags var det iallafall goodbye party för Sara. Var några timmar med mat, pool, sol och prat med fina tjejer. Sedan jobbade jag på kvällen då jag och barnen myste med film. Igår mötte jag upp Sara för en sista lunch och hejdå då hon reste hem igår. Och ja - resten av dagen vet ni.
Imorgon blir det tillbaka till jobb på morgonen, sedan vila innan eftermiddagen blir läxor och karate.
 
I helgen bokades även biljetter till Coldplay som är om två veckor - är så glad att jag skall gå dit med bästa vännen! Hoppas ni mår bra, kram!