say something

publicerat i life in california;
bild ifrån igår - tagen vid golden gate brigde.
 
Hej världen! Hoppas allt är bra med er nu när nyåret börjar närmar sig. 
Jag har jobbat idag. Jag började vid nio och var i parken med pojkarna tillsammans med morföräldrarna. Sedan åt vi lunch innan vi åkte och lämnade av morföräldrarna vid tåget och vi åkte och såg bion "Annie". Efteråt gjorde vi kvällsrutinerna. Medans pojkarna tittade på film innan läggdags ordnade jag med tvätt. La sedan pojkarna och avslutade med kramar. En fin dag har passerat! 

Under kvällen har jag målat naglarna inför nyår, sett Criminal Minds och druckit thé. Fyra intensiva dagar väntar nu framöver men jag ser fram emot dem, då jag spendera mycket tid med pojkarna men även fira nyår i San Francisco med vänner. Nu är det dags att sova. KRAM!

golden gate bridge

publicerat i life in california;

 

Godmorgon allihopa i Sverige! Här är klockan straxt efter tio och jag kom hem vid halv tio efter en heldag i San Francisco. Åkte in med Felicia och två andra aupairer, mötte sedan även upp Viktoria som jag reste hit med. Vi bestämde oss för att ta en bustour. Den skulle ta en timme - men den tog tre timmar. Trots att den tog så lång tid och att det var iskallt i luften så ångrar jag mig inte. Jag har nu sett alcatraz på riktigt (måste besöka det snart!) och även sett och åkt på Golden Gate Bridge. Så häftigt och ett måste att göra! Avslutade kvällen med middag och åkte sedan hem.
 
Jag hoppas ni får en fin dag! Jag skall sova nu då jobb väntar imorgon. Kram!