lösgodis!

publicerat i life in california;

Igår var jag som ett barn på julafton. Igårkväll styrde jag bilen mot IKEA med tre vänner där vi först åt köttbullar till middag. Sedan fann vi anledningen till varför vi åkte dit - lösgodiset! Det var inte det bästa utbudet, men några favoriter fanns där såsom häxvrål och rallybilar. Min lycka var total. Som jag saknat lösgodis!
 
Igår jobbade jag igen. Jag känner mig pigg igen, förutom min hosta som håller i sig. Kraxar som en kråka. Den äldsta sa till mig i bilen igår när jag sjöng "Amanda, it's better without you singing..", haha. Dagen igår var iallafall väldigt bra! Plockade upp båda barnen vid tolv, åt lunch och sedan hade jag ensamtid med den äldsta. Vi började med att måla presenter till den lilla, sedan såg vi film, byggde med lego, spelade spel och sedan kom Carolin hit på en playdate med sina barn. När jag hade slutat åkte jag till IKEA, en väldigt bra dag!
Idag började jag halv sju, gjorde morgonen själv och körde sedan barnen och handlade efteråt. Skall nu gå ner och packa ihop en picknick och hämta upp barnen till en playdate i parken med Carolin! Sedan jobbar jag till sju. Ikväll blir det troligen bio och mys med Carolin - som jag saknat våra kvällar! Hoppas ni får en fin helg! Kram

Kalle och Chokladfabriken när man är sjuk.

publicerat i life in california;
Igår målade jag med gellack - blev en ljuslila färg! 

Varma hallopn med vaniljglass och filmen Kalle och Chokladfabriken ♥
 
Hej på er! Igår natt var inget jag vill uppleva igen. Vaknade vid ett efter någon timmes sömn av att jag hostade, så varm och helt borta av hög feber. Visste knappt vart jag var. Somnade sedan om och vaknade vid fem efter en mardröm, helt svettig men dock lägre feber. Tog två alvedon innan jag somnade om. Vaknade vid kvart i åtta och kände bara hur trött jag var, dock feberfri men fortfarande hemsk hosta. Gick ner för att börja arbetsdagen - körde barnen till sina läger. Sedan sa min värdmamma att jag fick ledigt resten av dagen då hon såg att jag inte alls mådde bra. Så resten av dagen har jag spenderat i sängen, men film och glass. Hemska skuldkänslor över att jag legat här medans jag skulle jobba, men jag vet att jag behövde vila åtminstonde en dag. Åt middag med familjen men kröp sedan ner i sängen igen. Trött. Hostig. Jag hoppas på att vara på benen imorgon, för jag har missat så mycket dessa dagar jag har varit hemma. Kram på er!

tisdag.

publicerat i life in california;
Jag måste visa er en present jag fick av Carolin igår. Jag har så länge velat testa dessa, vilket hon noterat och gav till mig. Så himla äckliga smaker. Men en roligt spel att göra med sina vänner. Ser fram emot att spela med Carolin, haha ♥
 
Tisdag. Om man bortser ifrån att vädret är fantatiskt här just nu så har jag hatat livet rätt väl idag. Igår vaknade jag upp med halsont och hosta, försökte göra allt för att det skulle försvinna. Men när jag vaknade upp idag vid halv sju, så kände jag bara nej nej nej. Hostade så fruktansvärt och halsen var som taggtråd, huvudvärken hade även kommit. Dock feberfri. Jobbade tre timmar på morgonen innan min värdmamma gav mig ledigt till tre och jag slocknade i sängen och vaknade vid två, efter fyra timmar. Fortfarande lika ont överallt. Tog den lilla till karate, hem och laga mat och ta hand om båda barnen tills läggdags. Upptäcker att febern har krypit sig på. Just nu känner jag bara fan. Jag avskyr att vara sjuk, för jag vet att jag måste vila - men jag får såna skuldkänslor över jobbet. Det känns som jag sviker min värdfamilj, vilket jag innerst inne vet att jag inte gör. Men att inte kunna göra jobbet till hundra procent, att behöva vila, är inte vad jag vill. 
 
Jag skall krypa i säng nu, hoppas på att febern åtminstonde är borta tills imorgonbitti. Skall endast köra barnen till camp så har sovmorgon, tack vare min värdmamma. Kram på er!