friday i'm in love

publicerat i life in california;
 
Hej allihopa! Ännu en arbetsvecka har sprungit förbi. Spenderade tre av eftermiddagarna denna vecka i karatelokalen. I onsdags var jag själv med pojkarna på eftermiddagen och kvällen - först karate, sedan middag och efteråt mys framför en film. Igår jobbade jag, på kvällen byggde jag och den lilla en koja innan jag for iväg och träffade Emelie för en starbucks-fika. Två timmar av massa prat och en frappe i handen var perfekt. Jag jobbade imorse och sedan har jag spenderat dagen framför Grey's Anatomy. Skall åka och hämta den lilla nu och sedan åka till parken för att leka. Och kvällen avslutas vid Carolin med massa vänner.
 
Hoppas ni får en fin helg - det skall jag ha! Kram
 

flowers

publicerat i life in california;
våren är kommen här - så fint ♥
 
Godmorgon Sverige!
Två arbetsdagar har passerat och det har varit två bra dagar. Igår eftermiddag var jag med den lilla i parken och bara myste i solen. Slutade sedan jobba vid halv åtta och var bara hemma under kvällen. Jobbade idag på morgonen med barnen, handlade sedan och städade kylen då min värdmamma gjorde tvätten för mig igår. Åt sedan lunch med två vänner på CPK innan jag började jobba vid kvart i tre och for på karate med den lilla. Vi satte och sedan på Starbucks med en lemonade (jag älskar lemonade) och gjorde läxor. Ikväll har jag umgåtts med Felicia och vi for till target.
 
Nu skall jag sova. Godnatt allihopa!

brunch

publicerat i life in california;
I lördags åt jag brunch med tre vänner i grannstaden. En mysig lördagmorgon.
 
Hej världen. En helg har nu passerat. Det har varit en bra helg på många vis men även en jobbig händelse dök även upp. Jag förlorade min plånbok. Men jag har verkligen lärt mig av mitt misstag och kommer aldrig göra om det. Men iallafall - på lördagen började jag med brunch med tre vänner. Sedan umgicks jag lite med min värdmamma och barnen på eftermiddagen då jag ännu var väldigt hostig och inte kunde följa med de andra och haika. På kvällen umgicks jag med Sofie och åt på restaurang, sedan var vi vid henne och såg melodifestivalen och åt popcorn.
Igår hade jag aupair-möte, vi spelade bowling och för en gång skull gick det bra för mig. Sedan åt vi på cheesecake factory tillsammans. Umgicks lite med Felicia och Sofie innan jag åkte hem. Var bara hemma under kvällen och såg flera avsnitt Grey's Anatomy då jag hade noll energi kvar.
 
Idag har jag jobbat på morgonen sedan gjorde några ärenden. Jobb i eftermiddag väntar. Kram