- new bikini -

publicerat i new in;
allt kommer ifrån H&M - betalade 45$ för allt. Är jättenöjd med allt förutom att storleken på bikinitrosorna är för stor och kan tyvärr inte sända tillbaka dem enligt H&Ms policy. Men kan finnas en som kanske kan sy in dem, får försöka lösa det. Annars så är jag nöjd.
 
Torsdag och helgen börjar närmar sig. Jobbar dock lördag em-kväll, men att bara kunna få sova ut på lördag ser jag fram emot. Men även att jobba då vi ska på filmkväll hos Carol igen. Perfekt! Men innan dess, så väntar jobb idag och imorgon. Har varit en bra vecka hittills, vi har hunnit med karate, läxor, biblioteket, playdate med mera. Igår vad jag även på aupair-möte då vi pratade om taxes, för som aupair måste man betala taxes. Fick veta summan jag skall betala, vilket är en hel del. Så det är vad veckan hittills bestått av.
 
En vecka kvar tills jag fyller 21! It's getting there..
Kram!

and once again - a new week

publicerat i life in california;
no words can describe how much I love you ♥
 
Så har ännu en helg sprungit förbi! Var en väldigt lugn helg för mig. I fredagskväll var jag bara hemma och hade fredagsmys med popcorn och såg filmen "the best of me" och sedan några avsnitt Law & Order. Vaknade tio i lördags och var bara hemma, färgade håret, målade naglarna och bara var innan jag mötte upp Sanna på sena eftermiddagen och åt middag innan vi såg på den nya bion "The Boy" - så sevärd skräckfilm. Sedan var vi bara hemma och såg på "min lilla syster" innan vi somnade. Igår vaknade vi vid nio av att min lilla stod utanför min dörr och sjöng på Star Wars, men för söt för att bli arg. Vi såg film och bara var innan vi tog oss ut för en sen lunch då det blev kinamat och sedan en starbucks. Avslutade på target innan jag lämnade av Sanna vid tåget. Var en mysig helg!
 
Idag började jag jobba vid åtta. Så fram tills elva var jag bara med den äldsta, blev ett långt  besök på biblioteket då han älskar att läsa. Sedan plockade vi upp den lilla vid farmor och farfar, sedan hem för lunch. Eftermiddagen spenderas med att spela spel (inklusive ballongspelet), sedan gjorde vi egna studsbollar, göra egna "kristaller". Vid tre åkte dem iväg med min värdmamma och jag har sedan dess tagit en löprunda på 4,5 kilometer, duschat, tvättat, förberett middagen. Sedan blir det en timmes jobb till innan jag avslutar dagen med thé och Law & Order.
 
Kram!
 

friyaay

publicerat i life in california;
 
Fredag må vara min favorit dag. Bara för man jobbar de sista timmarna innan helgen och har sovmorgon att se fram emot. Min fredag har hittills varit väldigt lugn. Jobbade halv sju till halv tolv, hade den lilla ifrån åtta och vi åkte och handlade, drack varm choklad och bara var. Han påbörjade även sitt familjeträd han skulle göra till skolan, och upptäckte att han skrivit till mig. Världens finaste unge! ♥ När jag hade paus så hade jag ont i magen så låg med värmedyna och såg på Law&Order. Hämtade sedan upp barnen, åt mellanmål och spelade spel innan min värdmamma tog dem. Så jag har nu två timmar paus igen. Har duschat, spelat sims och bara varit. Jobbar en timme till sen, sedan går jag på helg. Blir en hemmakväll för mig med serie och godis. Och imorgon skall jag umgås med Sanna! Hoppas ni få en fin helg, kram!