back to work

publicerat i life in sweden;
Tillbaka till verkligheten! Men en sådan bra vecka det har varit. I måndags började jag på lasarettet igen. Jag var två dagar på strokeavdelning och sedan två dagar på ortopedavdelning. Jag har trivts jättebra och är så glad att jag är tillbaka på lasarettet! Så fyra dagar har passerat på jobb och jag är så glad över det. Går inte riktigt att beskriva känslan att få arbeta med människor, och känna att man gör deras dag lite bättre.
Annars så har inte så mycket hänt sedan förra veckan jag skrev. Jag har styrketränat med Moa, myst med andra Moa, haft jacuzzikväll med vänner och druckit många koppar thé. Helgen är snart här och inget jobb är inplanerat än, skall mysa med kusin imorgon och fika, träna i helgen och träffa Moa. Blir en bra helg! Kramar!
 

winter weather

publicerat i life in sweden;
Hej världen! Denna vecka har snart sprungit förbi och helgen närmar sig. Helgen skall spenderas med vänner - skall bli mysigt! I veckan har jag träffat mormor då vi var en hel dag på stan, städat hemma med mamma, tränat fyra pass, bakat chokladbollar gjorda av dadlar, druckit flera koppar thé, träffat vänner och varit förbi jobbet då jag börjar på måndag! Skall bli härligt att få komma tillbaka till lasarettet och arbeta där. Ikväll skall jag se på Gåsmamman som jag börjat se, dricka thé och äta mina chokladbollar jag gjort. Sedan blir det isäng i tid då jag skall se på en föreläsning imorgon med mamma. Hoppas ni alla mår bra! Kram!