and it's friday

publicerat i life in california;
Igår kom paket på posten ifrån finaste Sanna! Så mycket gott. Tack vännen! ♥
Och i onsdags var jag vid frisören och klippte ännu kortare, så nöjd! 
 
Hallå världen! Fredagkväll är här - planen var att gå ut med vänner men jag blev hemma. Jag var vid tandläkaren idag och fick min rotfyllning (tog två timmar!) och världens bästa Sara följde med mig tack och lov. Kände mig otroligt snygg då jag fick solglasögon pga att de inte vill att ögonen skall skadas av det starka ljuset och sedan rejält bedövad i munnen. Efter tandläkaren blev den lunch med Sara innan jag plockade upp barnen och vi åkte till parken för goodbyeplaydate med Carolins barn då de flyttar på söndag. Har nu ikväll ätit middag med barnen och skall nu se film och dricka citronthé och äta ballerina!
Imorgon blir det brunch med vänner, poolhäng och sedan ugång på kvällen. Och på söndag blir det stallet på kvällen. Blir en bra helg detta - kram!

amazing

publicerat i food, life in california;
from sunday brunch with my best friend - amazing! ♥
Hej världen! Helgen har passerat och så har även redan tisdag. Helgen spenderades med Carolin - på lördagen umgicks vi innan jag åkte till stallet och tog hand om hästar där jag volontärarbetar, sedan på kvällen åkte jag till henne där vi åt pizza och såg på mamma mia. Hon sov sedan över hos mig. På söndagen överraskade jag henne med brunch på Sideboard i grannstaden, hon blev så glad och det gjorde mig glad. Sedan blev det lite shopping, musik i parken och glass innan kvällen avslutades med promenad och criminal minds.
Igår jobbade jag vilket bestod av karate, sedan på kvällen träffade jag vänner och åt frozen yogurt. Idag jobbade jag på morgonen innan jag åkte till stallet och var där i tre timmar, känns som underbart att ta hand om hästar igen. Sedan hämtade jag barnen och eftermiddagen blev tennis och simning. Har nu ätit en god middag med familjen och ser nu på grey's med thé.
 
Imorgon blir det jobb och frisören! KRAM

dress + bracelet

publicerat i new in;
klänning 12$ (org. 29$), armband - 10$ (men hade en kupong så jag fick det på köpet. charming charlie. så nöjd!
 
FRIYAY! Hela arbetsveckan har nu passerat - vad fort denna vecka gick! Idag jobbade jag på morgonen, körde den äldsta till camp, sedan fick jag köra den till lillas och lämna badkläder då jag hade lagt det i fel väska. Efteråt handlade jag innan jag hade en timme för mig själv innan det var dags för att hämta barnen igen. Väl hemma gjorde jag iordning barnen innan de åkte iväg med min värdmamma - vilket innebär att jag var ledig redan från halv tre! Yay! Åkte sedan till blackhawk och fyndade världens finaste klänning. Har nu tagit en dusch och skall hämta Carol snart, blir middag hemma vid mig och sedan gå ut till en bar i Walnut Creek.
 
"Tyvärr" kör jag ikväll dock - för jag äter antibiotika. Jag behövde tyvärr gå till tandläkaren igår, då jag har haft problem med min framtand. Gick till världens snällaste tandläkare, som även är vän till min värdfamilj. Jag har fått en problem med roten i min framtand visade det sig, så jag skall äta antibiotika i en vecka, sedan på återbesök och troligen behöva göra en rotfyllning + få en tandkrona. Så igår, var jag inte på bra humör. Kände mest bara fan. 
 
Men nu skall jag ha en bra kväll - och imorgon blir det stallet och mys med Carolin. Kram!