sideboard

publicerat i au pair-tips, food, life in california;
En mysig söndag har passerat. Vaknade vid nio, skypade sedan med bästavännen och sedan pappa innan jag gjorde mig iordning och plockade upp Carol. Jag och Carol åkte till Danville Downtown och strosade runt innan vi hamnade på sideboard för brunch. Jättegod kycklingmacka och otroligt god apelsin/mango dricka blev det för min del. Sen åkte vi till Target innan vi hamnade vid Carol en stund. Blev en starbucks för oss innan jag sedan åkte hem. Väl hemma blev det plugg för min del, gjorde klart en uppgift innan jag åt middag och såg på skräckfilmen "HUSH" med lite popcorn efteråt. Nu skall jag dricka thé innan jag skall krypa ner i säng, imorgon väntar en ny arbetsdag med barnen - KRAM!
 
 

saturday with my boys.

publicerat i life in california;
 
...Och dagarna traskar på, snart har jag semester igen. På torsdag åker jag till Mexico i fyra dagar. Ser så himla mycket fram emot det. Lördagen har nu passerat och jag har nu tagit helg. I torsdags fick jag sovmorgon, så jag sov till elva, mötte sedan upp Carol för en starbucks innan jag hämtade barnen och åkte till Walnut Creek för playdate och läxor. Igår hade jag båda barnen fram tills åtta, sedan hade jag den lilla tills halv tolv. Hade en mysig morgon med varm choklad då det regnade, spelade spel och åt sedan lunch. De tre timmarna själv efteråt spenderade jag med serie och thé. Sedan var det playdate här hemma med deras kompis, tre pojkar = crazy. Men var bra timmar. På kvällen mötte jag upp en vän för middag, var jättetrevligt. 
 
Idag har jag jobbat! Vid halv tolv åkte jag med barnen och Carol till Oakland ZOO. Var en jättebra dag där med härligt väder, såg massor av djur och åkte tåg. Sedan åkte vi tillbaka till hemstaden, åt glass, hyrde film och köpte pizza! Väl hemma blev det en myskväll med pizza, filmen Alvin och gänget och popcorn innan de la sig. Jag har efteråt sett film, ätit svensk choklad (tack mammi) och skall straxt sova. Imorgon väntar en ledig dag! KRAM