Kat Von D

publicerat i life in california;
Kat Von D, 21$ - sephora
 Hej världen! Hoppas ni mår bra. Igår jobbade jag på morgonen, sedan var jag ledig fram tills halv tre. Gjorde inte många knåp de timmarna emellan, sov och pratade med mamma på skype. Sedan hämtade jag upp den äldsta och lämnade honom på playdate. Hade då två timmar för mig själv, blev engelska plugg och starbucks. Gick även införbi Sephora där ett liquid lipstick fick följa med mig hem - fick tillbaka betyget på min första uppsats häromdagen och belönade mig själv med detta då jag velat ha det. Och kvalitén - WOW. Stannar på läpparna oavsett om du äter/dricker. Så himla bra!
Hämtade sedan upp den äldsta och åkte hem och lagade middag, åt sedan med familjen och avslutade min kväll med en kopp thé och serier. Idag jobbade jag på morgonen, sedan blev den 40 min tabata/cardio. Har nu bakat chokladbollar till min weekendclass då jag måste dela med mig av något att äta ifrån vår kultur, sedan förberett inför att prata om Spotify, då även det är svenskt. Snart blir det lunch och sedan hämta upp barnen! Biblioteket och karate står på dagens schema! Kram

skirt.

publicerat i life in california, new in;
H&M 8$ (org. 15$)
Hej allihopa! Måndag förmiddag är här, och jag jobbade två timmar imorse. Var en bra morgon med barnen! Har handlat och tvättat och skall strax ta mig ut för en löprunda. Eftermiddagen kommer bestå av karate och läxor. Blir en bra dag!
I helgen har jag mestadels bara varit. I lördags kom Carolin hit vid lunchtid, vi målade naglarna och bara pratade innan vi åkte till Stoneridge då jag behövde nya leggins, snubblade även över en sådan himla fin kjol ifrån H&M så den fick följa med mig hem. Sedan började jag jobba men Carolin var med mig hela kvällen. Så vi gjorde easter hunt med barnen, spelade spel, åt pizza och såg film. Sedan såg jag och Carolin skräckfilm. Igår vaknade jag vid nio, var hemma tills två och bara städade rummet, tvättade och såg serie. Åkte sedan till Carolin och umgicks innan jag hämtade upp Sara och åt middag på CPK. Var en väldigt skön helg! Hoppas ni mår bra och haft en fin påsk! Kram 

when you thoughts drives you crazy.

publicerat i thoughts & feelings;
Jag är 21 år gammal. Även om jag bor på andra sidan jorden, även om jag lever min dröm och älskar det jag gör. Så kan jag ibland inte låta bli att bli stressad av framtiden. Vissa människor pluggar redan - vissa skaffar redan familj - vissa har redan deras drömjobb. Ta mig inte fel, för jag älskar livet här. Men jag vet att det inte varar förevigt.

Framtiden skrämmer mig och slår mig hårt ibland. För jag vet att jag en dag måste ta farväl till allt jag byggt upp här borta. Att jag en dag måste ta farväl av min andra familj som jag älskar så mycket. Jag vet att jag en dag måste återgå till livet hemma i Sverige. Samtidigt känner jag att jag en dag vill återgå och börja plugga till vad jag drömmer om, att jag vill utbilda mig till något jag vill och få arbeta som det resten av mitt liv. Att jag vill bilda min egen familj och få älska mina egna barn. Det är något av det jobbigaste att ha sitt hjärta på två ställen, att man aldrig kan vara på båda samtidigt - hur mycket man önskar.

Och idag är en sådan dag då jag bara inte orkar tänka på framtiden. en sådan dag jag bara vill skrika rakt ut i ren panik över alla känslor som faktiskt döljer sig på insidan. Det som jag anser vara det som gör mig frustrerad är att jag egentligen inte vet vad det är som får mig att känna mig så tom på insidan. Bara den där känslan, av tomhet. Känslan som gömmer sig.