halloween-weekend

publicerat i life in california;
gissa vad jag skall vara utklädd som ikväll? :)
 
Snart är helgen här! Har en timmes rast nu innan jag skall ta den lilla till fotbollen innan jag slutar vid halv sju ikväll. Då skall jag hämta upp Matilda och så väntar en kväll med vänner och halloween kostymer ikväll, ser så fram emot det. Barnen har varit lediga idag och jag hade den från halv sju till tio. Under morgonen läste vi böcker, åt frukost, bakade kladdkaka och spelade spel. Sedan hade jag lite rast innan jag tog barnen till en playdate i parken med Carolin och hennes värdbarn. Så, två timmars till jobb väntas innan jag har en ledig helg framför mig. Imorgon skall jag gå trick or treat med mina värdbarn, skall bli spännande att fira denna högtid med dem.
 
Veckan har iallafall varit bra! Bestått av jobb, lunch med Matilda, träffat Carolin och träning. Har mest längtat efter en helg då jag bara kan få sova ut, äta gott och bara vara. Önskar er en bra helg, kram! 
 
 

fall is here.

publicerat i life in california;
bild ifrån igårmorse - så himla mysigt. vädret har blivit svalare nu, äntligen höst!
 
Tisdagen är här och är snart slut. Landade precis i sängen och skall se Gossip Girl innan jag skall försöka sova i tid ikväll. Dessa två dagar som har passerat har varit i princip likadana, men ändå väldigt bra. Igår jobbade jag på morgonen, fixade massa hemma med tvätt/handel innan jag mötte upp Matilda för kaffe, då vi även träffade på Sara och en annan aupair, mysigt. Sedan hämtade jag upp barnen, vi var på karate och åt sedan middag. Idag jobbade jag på morgonen, hade den lilla fram tills halv tio och vi halloween-pysslade lite. Sedan napade jag alldeles för länge innan jag hämtade upp barnen igen, lämnade av den lilla på playdate och jag och den lilla åkte till starbucks för läxor och mys. Sedan en god middag med familjen!
 
Nu ser jag fram emot resten av veckan, sedan halloween i helgen! Kommer bli en bra vecka detta. 
Kram
 

helg med svenska tjejer

publicerat i life in california;
 
Hej allihopa! Ännu en helg har passerat vilket gick alldeles för fort. Men det har varit en bra helg!
I fredags efter jag slutade jobba så mötte jag upp Matilda och åkte och spelade bowling igen, då det blev lika sist. Jag förlorade med fyra poäng, var så himla arg, haha. Sedan åkte vi hem till mig och såg på Bert och bara va. Somnade inte förrän vid tre på natten och vaknade nio igår. Vi åkte då till Emelie och bakade kanelbullar, innan jag skjutsade hem Matilda och jag åkte hem. Väl hemma var det dags för kvällsjobb, då jag gav barnen bad innan vi satte oss i bilen och åkte till CPK för middag. Var en jättemysig middag med barnen, innan jag la dem hemma och sedan åkte och hämtade Sanna som skulle komma över på sleepover. Sanna och jag spelade Bean Boozled och vi skrattade så himla mycket. Sedan såg vi film och pratade fram tills fyra på morgonen. Idag vaknade vi vid tio, vi åt god frukost och färgade Sannas hår innan vi åkte och plockade upp Matilda. Det blev starbucks innan jag hade mitt LCC-möte då det var halloween tema och jag var utklädd till en cupcake. Vi styrde sedan bilen till Walnut Creek för middag innan vi sa hejdå och jag åkte hem. Mina fina vänner, tack för en bra helg ♥
 
Sitter nu och dricker thé och skall se Solsidan innan jag skall sova, är så himla trött så blir isäng tidigt ikväll! Kram