much to do

publicerat i before USA;
 
Hej allihopa! Jag lever fortfarande i min glädjebubbla. Jag kan inte sluta le.
Idag har jag skrivit på kontraktet som aupair och det känns så otroligt bra. Jag har även hunnit med att göra mitt visum och boka tid för intervju nästa vecka, handlat nödvändigheter till USA och presenter till värdbarnen/föräldrarna. Många kanske tycker jag är tidig vad allt gäller med inköp, men eftersom jag reser bort en vecka till Turkiet så vill jag ha så mycket som möjligt ordnat nu innan så jag kan slappna av lite när jag kommer hem och lägga tiden på att umgås med alla mina nära och kära.

Så denna dag har bestått av att ordna lite inför USA. Jag skall även under veckan skicka in de sista papperna till Cultural Care! Så mycket händer just nu, men jag är så glad. För att för varje dag som går är jag en dag närmare USA. Kram!

my home will be in california

publicerat i before USA;

Jag har ett sådant glädjerus. Och jag är så glad över att kunna skriva detta, jag har funnit min värdfamilj!
Jag har inte skrivit ut detta, men jag har haft kontakt med en familj i en vecka och imorse vaknade jag av det glädjande beskedet att dem vill ha mig som deras aupair. Det är äntligen min tur att få åka till USA! Jag kommer att bo i en liten stad i Kalifornien vilket verkar vara ett underbart ställe. Så den tioende november är mitt avresedatum. Då lämnar jag Sverige för ett helt år i USA. 43 dagar tills dess. Jag kan inte beskriva min glädje.

Imorgon skall jag ringa Cultural Care och se till att matchningen går igenom även i systemet. Sedan skall alla förberedelser påbörjas. Och jag är så glad över att få dela med mig av denna resa jag nu påbörjar!

För nu är det verkligen på riktigt. Nu är det jag som skall få leva min dröm som aupair!