those beaches

publicerat i life in california;
Jag hade ännu en fantastisk helg med min bästavän! Efter jobbet i fredagskväll tog jag bilen ner till Carolin. Jag var där efter två timmars biltur och fredagkvällen spenderade vi med film och prat. På lördagen så sov vi ut, sedan åt vi pannkakor, såg criminal minds innan vi mot eftermiddagen tog bilen till Santa Cruz och var på tre olika stränder, så himla fina ställen besökte vi - speciellt stället med gungan där vågorna slog så hårt så jag nästan miste mina skor. På kvällen blev det ost- och vinkväll framför en bra film. Söndagen blev en riktig mysdag. Vi var ute ur huset redan vid halv elva, vi åkte till Monterey downtown där vi strosade runt, gick i lite butiker och bara var. Sedan åkte vi och såg på filmen "Sully" vilket var jättebra. Därefter blev det pizza och planering inför vår semester i november innan jag åkte hem vid halv sju tiden igen.
 
Idag har jobbet gått bra, barnen har varit så gosiga. Det blev läxor och karate innan en god middag ute på terassen. Har nu precis bokat biljetter till Hawaii och är överexalterad inför det - nu skall jag sova. KRAM!

friyay!

publicerat i life in california;
FRIYAY! ♥ Jag har en bra helg framför mig, ikväll efter jobbet då det blir lek hemma i eftermiddag åker jag till Carolin över helgen. Ikväll blir det vinkväll, sedan väntar en helg med jacuzzi, bio och mys. Veckan har iallafall traskat på, i onsdagkväll var det Law&Order premiär, och igårkväll var det Grey's Anatomy premiär vilket jag kollade på tillsammans med Vendla. Jag och barnen har hunnit med starbucks, playdate, karate och pyssel. Känner att tiden bara springer förbi - snart är det oktober och det kommer vara en intensiv månad då även halloween väntar. 
Nu skall jag iallafall ta en promenad med hunden, hoppas ni mår bra! Kram

wednesday

publicerat i life in california;
Tre dagar av denna vecka har passerat. I måndags var det karate som vanligt. Igår så var Anna här på dagen och umgicks. Sedan på eftermiddagen var det playdate med vänner till barnen. På kvällen mötte jag upp Vendla för frozen yogurt. Idag så jobbade jag på morgonen, sedan åkte jag och klippte mig vid min fantastiska frisör som gör mig alltid lika nöjd. Efteråt spenderade jag tid med hunden och myste. Barnen slutade tidigt idag så vi tog en promenad med hunden, sedan läxor och karate. Kvällen har spenderats med middag och spelat spel med familjen. Nu skall jag ta tag i min tvätt som stått i två dagar, dricka thé och se på Solsidan. 
Två arbetsdagar kvar på denna vecka - sedan spenderar jag helgen vid Carolin i Monterey vilket skall bli supermysigt. Vädret har även förresten varit strålande sol och fyrtio grader. Men idag var det "bara" 22 vilket var väldigt skönt. Vi hörs snart igen - kram!