BareMinerals

publicerat i new in;
I helgen följde denna med mig hem ifrån BareMinerals, 20$! Mitt puder ifrån samma märke är för ljust nu när jag börjar bli solbränd så skall ha denna för att få rätt ton på det. Väldigt nöjd!
 
Hej allihopa! Halva veckan har redan passerat, vilken innebär att det snart är semester för min del! På måndagen var jag med familjen vid Alcatraz vilken var en sådan otrolig upplevelse, bilder kommer komma när jag har tid! Sedan var jag med den lilla i parken, sedan på kvällen mötte jag upp min familjen för middag på applebee's, var jättegott och trevligt! Igår var familjen i San Francisco hela dagen, så jag var hemma och jobbade, mötte sedan upp Carolin och Joana för en fika! Igår jobbade jag på kvällen och efteråt kom Carolin hit och såg film och åt cheesecake. Jobbat nu på morgonen, och om en stund kommer Carolin och Joana hit för en fika innan mer jobb väntar. Ikväll möter jag upp familjen igen för middag. Imorgon väntar en dag med jobb och umgås med mamma! Vad jag älskar att ha familjen här! Kram
 

Jag fick även en kommentar igår som jag tänkte svara på, detta var kommentaren:
Hej fina du! Har börjat läsa din blogg för ett tag sen då jag själv vill och ska åka som au pair nästa år! Din blogg är väldigt inspirerande och får en att tänka, som du skriver, att de e okej att ha hemlängtan ibland osv för de e min största rädsla att få föör mycket hemlängtan. Så tack för en underbar blogg! Jag har en fråga, är shopaholic hahah! och älskar att internet shoppa. och ser här att du har beställt en tröja från gina tricot. Får/kan man göra de? internet shoppa när man bor hos sin värdefamilj?? Kramis, och all lycka till resten av din tid i usa!!
 
Svar: Först och främst - ett stort tack för din värmande kommentar! Det värmer att få höra att min blogg är inspirerande, så stort tack! Angående min beställning ifrån Gina Tricot, så beställde jag det till min hemadress i Sverige så skickade mamma det vidare åt mig då man ej kan beställa till USA ifrån Gina Tricot. När det kommer till internet-shopping så tror jag det är väldigt individuellt ifrån familj till familj, så kan inte ge något bra svar på denna fråga. Men det viktigaste är att du frågar om lov angående det, då du använder deras hemadress när du bestämmer! Kram på dig!
 

new in ♥

publicerat i new in;
 
Långklänning - 38$ Charming Charlie | Shorts - 22$ Francesca's | Ring - 8$ Charming Charlie
Tack mamma för shortsen och ringen ♥
 

two families

publicerat i life in california;
Hej världen. Jag är så lycklig! Igårkväll hade vi middag här hemma vid min värdfamilj med min svenska familj. Och det var så härligt att ha alla samlade. För nu har jag två familjer och att dela en kväll med alla var guldvärt för mig. Det var en jättebra kväll med god mat som min värdmamma hade lagat och skratt. Tack för att ni alla finns!
 
Idag hämtade jag upp familjen vid elva. Vi åkte då till Danville som jag anser är en väldigt fin liten gullig stad. Vi började med att äta lite choklad ifrån deras chokladaffär som är gudomligt gott. Sedan traskade vi runt lite och shoppade innan vi slog oss ner och åt lunch på ett av mina favoritställen. Efteråt åkte vi till Walnut Creek och åt glass och promenerade runt. Vi avslutade dagen med att äta på Cheescake Factory, vilket var lika gott som alltid. En fin dag med min fina familj ♥
 
Har nu landat i sängen med en kopp thé och skall straxt sova, imorgon väntar jobb på morgonen sedan skall vi till Alcatraz tillsammans innan jag jobbar på eftermiddagen igen. Kram!