the days are just passing by

publicerat i life in california;
middagen ifrån igår | starbucks idag - pepparmint cakepop och gingerbreadlatte.

Godkväll ifrån mig! Klockan börjar närma sig halv elva och jag skall krypa ner i sängen och sova straxt då jag börjar halv sju imorgonbitti. Igår var jag på black friday med Felicia och Sofie, jag fann en träningströja och sedan så åt vi middag - var en trevlig kväll. Idag var jag ledig så jag tog en lång sovmorgon, vaknade vid elva vilket är det längsta jag sovit sedan jag for till USA. For runt halv ett till grannstaden Pleasanton för lite shopping själv, inhandlade en del saker till mig själv och julklapp till familjen. Sedan åkte jag vidare till starbucks i Dublin (ännu en grannstad) där jag mötte upp Sofie för en fika! Avslutade kvällen med middag tillsammans med familjen och en kopp thé med min värdmamma när barnen sov. Mysigt!

Imorgon jobbar jag förmiddag och kväll, men jag skall följa med familjen för lite aktiviteter under dagen. Gå på ett museum och eventuellt bio. Ser fram emot morgondagen! Önskar er alla en fin dag! Kram

red nails

publicerat i life in california;

Hallå allihopa! Idag är det fredag och jag har jobbat 8 - 13. Den passerade fort med lite mys med barnen och lek i närmaste parken, avslutade med lunch med barnen och min värdmamma. Resten av dagen har jag bara myst i sängen med Two and a Half men, målat naglarna, drucki thé och njutit av lite ledighet. Ikväll skall jag iväg med Felicia och en annan aupair på black friday och äta middag! Så jag skall göra mig iordning och sedan promenera bort till Felicia som bara bor fem minuter från mig, men först lite mer serier. Kram på er!

happy thanksgiving

publicerat i life in california;
För jag är så tacksam för att jag lever min dröm som aupair i en värdfamilj som jag älskar.
 
Happy Thanksgiving! ♥
Idag har jag firat min allra första thanksgiving, tillsammans med min värdfamilj. Det har varit en väldigt mysig dag. Den började vid åtta då jag hjälpte till med pojkarna, sedan åkte vi till deras farföräldrar och umgicks innan vi åkte vidare till en jättestor lekpark. Avslutade sedan med lunch innan vi for hem igen. Ett plus i kanten var det fina vädret då det var runt tjugo grader idag. Eftermiddagen spenderade jag bara hemma med den äldsta pojken och ordnade med tvätt. Det låter säkert helt galet, men jag gillar att sköta tvätten. Ikväll var farföräldrarna och faster här med två pojkar och åt thanksgiving-middag. Himmelskt mat som min värdmamma hade lagat. Det har varit en sådan himla bra dag!

Nu är jag så himla trött så jag skall krypa ner i sängen och sova! Godnatt USA - Godmorgon Sverige..