BareMinerals

publicerat i new in;
I helgen följde denna med mig hem ifrån BareMinerals, 20$! Mitt puder ifrån samma märke är för ljust nu när jag börjar bli solbränd så skall ha denna för att få rätt ton på det. Väldigt nöjd!
 
Hej allihopa! Halva veckan har redan passerat, vilken innebär att det snart är semester för min del! På måndagen var jag med familjen vid Alcatraz vilken var en sådan otrolig upplevelse, bilder kommer komma när jag har tid! Sedan var jag med den lilla i parken, sedan på kvällen mötte jag upp min familjen för middag på applebee's, var jättegott och trevligt! Igår var familjen i San Francisco hela dagen, så jag var hemma och jobbade, mötte sedan upp Carolin och Joana för en fika! Igår jobbade jag på kvällen och efteråt kom Carolin hit och såg film och åt cheesecake. Jobbat nu på morgonen, och om en stund kommer Carolin och Joana hit för en fika innan mer jobb väntar. Ikväll möter jag upp familjen igen för middag. Imorgon väntar en dag med jobb och umgås med mamma! Vad jag älskar att ha familjen här! Kram
 

Jag fick även en kommentar igår som jag tänkte svara på, detta var kommentaren:
Hej fina du! Har börjat läsa din blogg för ett tag sen då jag själv vill och ska åka som au pair nästa år! Din blogg är väldigt inspirerande och får en att tänka, som du skriver, att de e okej att ha hemlängtan ibland osv för de e min största rädsla att få föör mycket hemlängtan. Så tack för en underbar blogg! Jag har en fråga, är shopaholic hahah! och älskar att internet shoppa. och ser här att du har beställt en tröja från gina tricot. Får/kan man göra de? internet shoppa när man bor hos sin värdefamilj?? Kramis, och all lycka till resten av din tid i usa!!
 
Svar: Först och främst - ett stort tack för din värmande kommentar! Det värmer att få höra att min blogg är inspirerande, så stort tack! Angående min beställning ifrån Gina Tricot, så beställde jag det till min hemadress i Sverige så skickade mamma det vidare åt mig då man ej kan beställa till USA ifrån Gina Tricot. När det kommer till internet-shopping så tror jag det är väldigt individuellt ifrån familj till familj, så kan inte ge något bra svar på denna fråga. Men det viktigaste är att du frågar om lov angående det, då du använder deras hemadress när du bestämmer! Kram på dig!
 

Kommentera inlägget här :