halloween-weekend

publicerat i life in california;
gissa vad jag skall vara utklädd som ikväll? :)
 
Snart är helgen här! Har en timmes rast nu innan jag skall ta den lilla till fotbollen innan jag slutar vid halv sju ikväll. Då skall jag hämta upp Matilda och så väntar en kväll med vänner och halloween kostymer ikväll, ser så fram emot det. Barnen har varit lediga idag och jag hade den från halv sju till tio. Under morgonen läste vi böcker, åt frukost, bakade kladdkaka och spelade spel. Sedan hade jag lite rast innan jag tog barnen till en playdate i parken med Carolin och hennes värdbarn. Så, två timmars till jobb väntas innan jag har en ledig helg framför mig. Imorgon skall jag gå trick or treat med mina värdbarn, skall bli spännande att fira denna högtid med dem.
 
Veckan har iallafall varit bra! Bestått av jobb, lunch med Matilda, träffat Carolin och träning. Har mest längtat efter en helg då jag bara kan få sova ut, äta gott och bara vara. Önskar er en bra helg, kram! 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sara :

Jag tror du ska vara utklädd till spiderman! Men du, han brukar faktiskt inte ha mimmi öron ... tror du blandat ihop det lite :P

Svar: Haha du var ju go!
amanda wahlgren

Kommentera inlägget här :