best boys.

publicerat i life in california;
 
'
tre bilder. mina favorit killar. ♥
 
Hej alla! Ny vecka är kommen och sommarlovet är över imorgon. Jag är förvånad över hur snabbt denna sommar har gått. Jag har verkligen njutit av tiden jag har haft med killarna, där inga krav på läxor/skola har funnit. Fina dagar och fina minnen har skapats, jag är så glad över det! 
Jag kom hem igår ifrån Almanor. Var en väldigt bra vecka där med barnen och en hel del härliga saker vi hittade på. Vi fiskade, var på båtturer, körde waverunner, utflykt till vatennfallet, var på restaurang med mera. Är glad för tiden jag fick tillsammans med dem! 
 
Jag var dock i rent känslokaos igår. Jag ville inte gå in på detaljer, men jag grät i timmar igår. Ibland faller man bara ihop, det viktigaste är bara att man reser sig upp igen. Vilket jag gjort idag. Jag fick sovmorgon vilket var guldvärt då jag inte sov natten till söndagen, hade sedan killarna fram tills halv fyra. Blev ett besök till frisören, playdate med mera. Sedan jag slutade jobba har jag tagit hand om mig själv med ansiktsmask, färgat håret, målat gellack och sett sista avsnittet av Wentworth Prison. Skall nu göra mig iordning och sedan åka och äta middag med Felicia! Kram!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Lydia:

Hej, jag håller på med min ansökan för att åka som au pair, jag har lite beslutsångest om jag sak till USA eller till min kusin i london. Skuklle du rekomendera att åka som au pair?

Svar: Jag skulle absolut rekommendera dig att åka som aupair! Du kommer inte ångra dig :)
amanda wahlgren

Kommentera inlägget här :